Privat Rengøring

Der findes ingen hemmeligheder ved god rengøring, men alene grundighed og anvendelse af specialvand til fjernelse af bakterier og støv. Det er det samme vand som laboratorier bruger, hvis man ønsker 100% perfekt rengøring. Også hospitaler bruger det til desinfektion af operationsrum, skalpeller og vask af tøj. Det koster ikke ekstra, men er inkluderet sammen med vore søde medarbejdere.

Vil du have en mand eller kvinde, det bestemmer du, vi har personale fra Asien, Norden, Afrika, EU og Ukraine. Vi er også danskere og alle har bestået grundkursus og har mange års erfaring med rengøring.

Det eneste som må anvendes lædersofaer, læderstole og til læder i biler

Når vi snakker læder rengøring skal du være opmærksom på at der kan kræves specielle rengøringsmidler eller INGEN alkohol eller spritbaserede rensemidler, men alene specielle sæber til læder. Alle disse er næsten baseret på de vi i Danmark kalder brun sæbe i flager.

Disse er inkluderet og vi foretager naturligvis rengøring af Bentley, Ferrari, Porsche, Jaguar, Mercedes, BMW, Audi, VW m.fl. efter forskrifterne med garanti. Man må nemlig hverken bruge damp eller sprit, men max. 40 grader høj PH-vand med en PH-værdi på ca. 11. Hvis bilproducenten anbefaler et bestemt fedtstof, påføres dette efter.

Årsagen til at sprit ikke må bruges er at læderet udtørres og kan misfarve garvningen eller farven.

Som så mange andre lædervarer skal lædersofaer eller læderstuer eller en bil med læder plejes regelmæssigt. Den helt store fejl her, at mange bruger de samme midler, som de vil bruge til andet interiør. F.eks. har vi set at lædermiljøer og specielt dyre stole eller biler er beskadiget hvis du bruger vinduesrens, damp eller kogt vand. Det vil vi fraråde dig at gøre. Men hvis du ønsker, at lædermiljøer skal fremstå rene og med den nødvendige smidighed, så de ikke udtørrer og revne, så har vi al ekspertisen.

PRIVAT RENGØRING & SERVICE:

  • Rengøring af lejligheder, villaer, sommerhuse, skurvogne herunder fjernelse af lugtgener uden merpris
  • Flytterengøring, nedpakning med video, nummerering der udpakning nemt, så udpakning bliver nemt. F.eks. vil et skab eller et vitrineskab indeholde præcis de samme effekter der står på fraflytteradressen og vores service opdager derfor automatisk hvis der er genstande der mangler.
  • Behandling og vedligehold af træværk, gulve, paneler, døre og korrekt slibning, behandling, lakering eller oliering af træværk såsom gulve, vinduer og døre.
  • Rengøring af vask af biler, serviceeftersyn, syn og kørsel til og afhentning fra reparation
  • Pool Service og vedligehold med opstart/nedtagning og afdækning, kontrol af klor og rensningsanlæg (Kun for pool medarbejder)
  • Haveservice med bortskaffelse af affald, Græsslåning, Rodskæring, Hækkeklipning, Fjernelse af Ukrudt samt Flise højtrykspuling eller børstebehandling med vand og roterende børster
  • Maling og træbehandling samt vedligehold af råd, træværk
  • Vedligehold af sternbrædder, tegl, tagsten og tagrensning
  • Rengøring af indkørsler og parkeringsarealer så de fremstår præsentable
  • Dødsboer ryddes gratis evt. med video af hele boet, samt efterfølgende slutrengøring og klargøring til salg/leje efter aftale